Статті
21 Грудня, 2020

Тепловий насос замість пічки

Оновлена Тесла Модел 3 отримає тепловий насос замість традиційної пічки. Це дозволить підвищити запас ходу електромобіля – у версії Long Range Dual Motor до 580 км на одній підзарядці за рахунок економії енергії, яка раніше витрачалася на обігрів сидінь.

Збільшений запас ходу та покращена динаміка

Батарея оновленої Tesla Model 3 виросте з 77 до 82 кВт/год за рахунок вдосконаленого програмного забезпечення. Фізично батарея матиме ту ж саму ємність, але електроніка буде ефективніше відслідковувати витрати енергії. Найбільш потужна версія Tesla Model 3 Performance отримає розгін до 96 км/год за 3,1 сек.

Оновлений екстер’єр та інтер’єр Tesla Model 3

Перше, що кидається в око у зовнішньому вигляді Tesla Model 3 – це відсутність хромованих елементів, нові фари переднього світла, нова форма дисків та ковпаків. У салоні Tesla Model 3 з`явиться нова центральна консоль, нове рульове колесо з металевими вставками та незалежним підігрівом сидінь, подвійні передні бокові стекла. Користування багажником стане більш зручним завдяки наявності кнопки електроприводу.

Вдосконалена  головна оптика

Оптика нової Тесла буде більш точною. Світлові пучки фар стали більш структурованими. Це дозволить освітлювати необхідні ділянки дороги, не засліплюючи водіїв, що рухаються назустріч. Змінювати функціонал фар стане можливим завдяки бездротовому оновленню програмного забезпечення. Нагадаємо, що фари у Tesla допомагають автопілоту зорієнтуватися на дорогі у нічний час.

 

 

 

Наступні статті:


замовити TEST-DRIVE Замовити дзвінок