Volkswagen представив ID.4 GTX – повнопривідний кросовер потужністю 295 к.с.

Новини
28 Квітня, 2021

Спортивна версія «Кращого автомобіля в світі» отримала 2 мотори, швидкість розгону від 0 до 100 км/год за 6,2 секунди і максимальну швидкість – 180 км/год. Через двомоторну трансмісію запас ходу GTX дещо менше, ніж у поточної версії із заднім приводом, GTX може проїхати на одному заряді 480 км згідно з циклом WLTP.

Габарити авто: довжина 4582 мм, ширина 1852 мм, висота 1616 мм. Екстер’єр ID.4 GTX відрізняється від першої версії більш спортивними бамперами, збільшеними повітрозабірниками, новими фарами. У задній частині погляд привертає світлодіодний блок 3D-ліхтарів зі стоп-сигналами у вигляді літери X. Дах і спойлер авто пофарбовані в чорний колір. Задні двері багажного відділення і панелі крил помічені значками GTX. У стандартну комплектацію входять 20-дюймові колеса, а 21-дюймові колеса Narvik – опціональні.

Інтер’єр GTX відчутно відрізняється від задньопривідних моделей. Велика його частина темна, але верхня частина приладової панелі і дверні вставки зі шкірозамінника виконані в синьому кольорі X-Blue. Червона контрастна строчка розставляє спортивні акценти на сидіннях.

Стандартні функції ID.4 GTX включають 30-колірну систему освітлення, шкіряне рульове колесо з підігрівом, 5,3-дюймовий дисплей водія, 10-дюймовий центральний сенсорний екран, голосовий помічник Hello ID, систему навігації, допомогу при утриманні смуги руху і автоматичне екстрене гальмування. Режими руху ID.4 GTX включають Eco, Comfort, Sport, Individual і Traction. Опціональний спортивний пакет знижує кузов на 15 мм (0,6 дюйма), включає більш спортивну «передачу» і прогресивне рульове управління. Придбати ID.4 GTX в Європі можна буде з літа 2021 року за ціною від 50 420 євро.

Наступні статті:


замовити TEST-DRIVE Замовити дзвінок