Шукаєте якісний кузовний ремонт у Києві? Звертайтесь до Олмакс Груп!

Статті
30 Березня, 2021

Рівно рік тому ми відкрили важливий напрям автосервісу – кузовний цех, де виконуємо малярні та кузовні роботи, а також роботи по металу та алюмінію будь-якої складності. Хочемо детальніше познайомити вас з однією з найбільш популярних кузовних сервісних послуг у Києві.

Рихтування – це процес відновлення пошкоджених металевих елементів кузова авто. Якщо ваше авто постраждало під час ДТП – зазнав ушкоджень бампер, погнулися пороги авто, порушилася цілісність лакофарбового покриття, довірте його відновлення фахівцям кузовного сервісу Олмакс Груп. Спочатку ми проведемо дефектування кузова, тобто діагностику пошкоджень авто, визначимо масштаб робіт та найоптимальнішу техніку рихтування, підберемо необхідні запчастини і встановимо термін відновлення.

Конкурентною перевагою нашої компанії є наявність власного складу оригінальних запчастин в наявності для автомобілів Tesla, Chevrolet, Mercedes, Volkswagen, Kia та інших, що дозволяє оперативно виконати кузовні роботи. Перевірити наявність необхідної запчастини дуже просто на сайті: https://parts.olmaks.ua/

Рихтування авто включає в себе відновлення геометрії кузова, на цьому етапі виправляються заломи та вм’ятини. За допомогою спеціальних молотків, кузовних напильників, надувних подушок, фену для нагрівання металу, споттера ми відновлюємо оригінальну форму пошкодженої деталі кузова, проводимо стяжку метала, зварюємо розриви. Хочемо зазначити, що фахівці кузовного цеху Олмакс Груп володіють практичними навиками та досвідом рихтування кузовних деталей з алюмінію, а саме спеціалізуються на відновленні електромобілів Тесла.

Після відновлення геометрії настає черга видалення незначних дефектів, вирівнювання металевих поверхонь та підготовка до наступного етапу ремонту – фарбування. Розрахувати вартість робіт по відновленню авто у Києві ви можете самостійно, за допомогою калькулятора на сайті: https://olmaks.ua/ru/remont/

Олмакс Груп – час обирати якість! Для запису на кузовний сервіс телефонуйте:+38 (096)-567-77-00

Наступні статті:


замовити TEST-DRIVE Замовити дзвінок