Електричний Ford F-150 стане найпотужнішим та найшвидшим пікапом Форд

Новини
28 Грудня, 2020

Що ми знаємо про електричний пікап Ford F-150, запуск якого планується на середину 2022 року? Електромобіль Ford F-150 обіцяє стати бестселером в своїй ніші завдяки презентабельному зовнішньому вигляду, повному приводу, двом двигунам і видатній потужності.

Ford офіційно підтвердив плани по створенню повністю електричного F-150 на автосалоні в Детройті ще в 2019 році. Шпигунські знімки показали, що він виглядає в основному так само, як класичний пікап, за винятком трохи більш високого дорожнього просвіту для установки батареї під кабіною. Представники Форд також відзначають, що у електричного F-150 буде гігантський багажник.

Автоексперти очікують, що пікап буде повнопривідним і найшвидшим F-150. Електродвигуни зможуть видавати вражаючу потужність практично при нульових обертах, тому електричний Ford буде стартувати досить бадьоро. Дані про потужність електричного F-150 поки не розголошуються, ймовірно, ці цифри будуть аналогічні показниками електромобіля Rivian R1T.

На даний момент точний запас ходу залишається загадкою, але очікується, що електричний F-150 з легкістю подолає 480 км на одній зарядці і запропонує більший запас ходу, ніж електричний позашляховик Mustang Mach-E.

Ціна Ford F-150 поки не оголошується. На думку джерела insideevs.com, ціна Ford F-150 EV буде нижче 100 000 доларів, але навряд чи досягне базової ціни Tesla Cybertruck в 40 000 доларів.

Наступні статті:


замовити TEST-DRIVE Замовити дзвінок