Стартували поставки рестайлінгової Tesla Model S Plaid – новий інтерфейс, швидка зарядка та збільшений розгін

Новини
11 Червня, 2021

10 червня у Фрімонті відбулася передача клієнтам перших оновлених Tesla Model S Plaid, які позиціонуються як «найкраща машина в світі». За кілька днів до цього Tesla прибрала з модельного ряду Model S Plaid + і підняла ціну Tesla Model S Plaid на 10 000 доларів. Тепер купити Model S Plaid можна за ціною від 129 тисяч 990 доларів. Також в лінійці залишилася базова версія Model S Long Range. Звертаємо увагу, що ви вже можете купити Model S в Києві, залишивши заявку на сайті, або зателефонувавши за номером +38 (068) 776 77 00.

Що змінилося в Model S? Поліпшилася аеродинаміка за рахунок зниження коефіцієнта лобового опору з 0,24 до 0,208. На даний момент це топовий показник серед серійних авто, перевершити його може Mercedes EQS, вихід якого очікується до кінця 2021 року.

Збільшилася швидкість зарядки – поповнити запас ходу в 300 км Model S Plaid зможе всього за 15 хвилин. Запас ходу досягає 627 км. Серед нововведень – тримоторний електропривід, сумарною потужністю 1020 к.с. Вони забезпечують розгін електромобіля до 100 км менше ніж за 2 секунди. Максимальна швидкість досягає 322 км/год. За рахунок нового теплового насоса Model S Plaid на 30% краще працює в холодну погоду і вимагає наполовину менше енергії для обігріву салону. Тобто навіть за низьких температур запас ходу буде зменшуватися незначно. Що стосується салону, гарна шумоізоляція досягається за рахунок акустичних стекол. Інтер’єр Model S Plaid демонструє новий інтерфейс (UI) на базі Sony Play Station 5 з високою швидкістю обробки даних. Маск заявив, що виробництво Model S Plaid стартує з декількох сотень на тиждень, а до третього кварталу цього року досягне 1000 авто на тиждень.

Якщо ви готові замовити рестайлінгові Tesla Model S Long Range, телефонуйте вже зараз: +38 (068) 776 77 00. Привеземо Tesla «під ключ» в будь-якій комплектації: в ціну авто входить доставка, розмитнення і сертифікація. Подбаймо про ваш електромобіль в майбутньому – у нас є спеціалізований сервіс для електромобілів, кузовний цех і великий склад запчастин.

 

 

Наступні статті:


замовити TEST-DRIVE Замовити дзвінок