Porsche презентували електромобіль Taycan Cross Turismo – універсал підвищеної прохідності

Новини
07 Березня, 2021

Відмітна перевага повнопривідного електрокара Taycan Cross Turismo – високотехнологічне шасі з адаптивною пневмопідвіскою, яке йде в стандартній комплектації для всіх чотирьох модифікацій. Опціональний пакет для їзди бездоріжжям Off-Road Design збільшує висоту дорожнього просвіту до 3 см. Крім того, Taycan Cross Turismo має більш місткий багажник (в порівнянні з базовим седаном).

Електромобіль Taycan Cross Turismo на 11 мм довший базового електромобіля Taycan (4974 мм) і на 28 мм вище (1409 мм), а дах над головами задніх пасажирів підвівся на 47 мм. Об’єм багажного відділення збільшився і при складених спинках заднього ряду багажник Taycan вміщує 1200 л вантажу.

Що стосується дизайну Taycan Cross Turismo, спортивність силуету додає вигнута лінія даху «flyline». Елементи дизайну для руху бездоріжжям включають облицювання колісних арок, а також бічні пороги.

Для Cross Turismo пропонуються тільки повнопривідні версії. Ексклюзивно для Taycan Cross Turismo Porsche розробила заднє кріплення для максимум трьох байків. Примітно, що двері багажника можна відкривати навіть тоді, коли заднє кріплення вже використовується.

Ще на старті продажів універсал запропонують в чотирьох модифікаціях: Taycan 4, Taycan 4S, Taycan Turbo і Taycan Turbo S. Всі електромобілі укомплектовані батареєю ємністю 93,4 кВт/год. Залежно від модифікації, запас ходу на одному заряді складе 390-456 км.

Купити Taycan Cross Turismo в Україні можна буде на початку літа 2021 року.

Наступні статті:


замовити TEST-DRIVE Замовити дзвінок