Новини
zavod lucid v arizone
14 Грудня, 2020

Це перше підприємство по збірці авто в США, збудоване Lucid Motors з нуля. За заявою представників компанії, підприємство готове до початку виробництва електричного седану Air. Нагадаємо, що Lucid Air претендує на звання ключового конкурента Tesla Model S. Запас ходу електромобіля Lucid Air складе до 832 км на одній зарядці; потужність – до 1080 к.с., коефіцієнт лобового опору – 0,21.
Потужність першої черги заводу на даний момент не розголошується, спочатку йшлося про виробництво 30 тисяч машин на рік. За останніми даними, загальна проектна потужність заводу після запуску в експлуатацію всіх ліній не поступатиметься потужності фабрики Tesla в Каліфорнії і складе 400 тисяч електромобілів Lucid на рік.
На підприємстві запланований випуск не лише електрокара Люсід Ейр. Тут буде випускатися електрокросовер класу «люкс» на тій самій платформі.
Придбати електромобіль Lucid Air, а також інші електроновинки 2021 року за вигідними цінами ви можете в компанії Олмакс Групп. Також наша компанія має власний сервіс електромобілів, кузовний ремонт і великий склад оригінальних запчастин до електромобілів.

Наступні статті:


замовити TEST-DRIVE Замовити дзвінок