На цій сторінці викладено правові положення – умови, які регламентують використання веб-сайту https://olmaks.ua. Просимо Вас уважно ознайомитися з ними.

Правові положення

Управління веб-сайтом – https://olmaks.ua проводиться ТОВ «ОЛМАКС ГРУП» Місце знаходження: 22130, Вінницька обл., Козятинський район, селище міського типу Глухівці, вулиця Вишнева, будинок 1, Код ЄДРПОУ: 40922047
Інформація, наведена на сайті, є інформативною та не є пропозицією (офертою) укласти правочин (договір).

Вартість (ціна) на автомобілі, товари та послуги, умови придбання

Вартість (ціна) на автомобілі, інші товари та послуги визначена в доларовому еквіваленті та оновлюється в автоматичному режимі.

Для визначення вартості (ціни) використовуюється міжбанківський валютний курс, який відображується на веб-сайті https://minfin.com.ua/currency/banks/

Остаточна вартість (ціна) на автомобілі, інші товари та послуги, а також остаточні умови придбання визначаються у відповідних договорах з клієнтами (договорі купівлі-продажу, договорі про надання послуг тощо).

Для отримання інформації про остаточні умови придбання автомобілів, інших товарів та послуг, а також для укладення правочинів (договорів) просимо звертатись до ТОВ «ОЛМАКС ГРУП».

Знак для товарів і послуг на сайті https://olmaks.ua

Усі тексти, зображення та інша інформація у цьому ресурсі є власністю та охороняються авторським правом ТОВ «ОЛМАКС ГРУП» та/або його офіційних партнерів. Забороняється відтворювати чи передавати частини цього ресурсу в будь-якій формі або за допомогою будь-яких засобів без попереднього письмового дозволу ТОВ «ОЛМАКС ГРУП».
Зображення знаку OLMAKS є зареєстрованою торговельною маркою згідно свідоцтва про право на знак для товарів і послуг №250877 від 26.11.2018 р. Зображення знаку OLMAKS використовується ТОВ «ОЛМАКС ГРУП» на підставі ліцензійного договору.
Об’єктом знака може бути будь-яке позначення або будь-яка комбінація позначень. Такими позначеннями можуть бути, зокрема, слова, у тому числі власні імена, літери, цифри, зображувальні елементи, кольори та комбінації кольорів, а також будь-яка комбінація таких позначень.

Інтелектуальна власність

Спосіб подання інформації та всі матеріали веб-сайту https://olmaks.ua, включаючи програмний код та оформлення, захищені нормативно-правовими актами, що регулюють відносини у сфері інтелектуальної власності. Дозволяється використання даних, текстів, фотографій або графічних матеріалів, розміщених на цьому сайті в особистих, некомерційних цілях. Забороняється їх відтворювати, змінювати, передавати, ліцензувати та/або публікувати, повністю або частково, з будь-якою метою без отримання письмової згоди на це зі сторони ТОВ «ОЛМАКС ГРУП».

Обмеження відповідальності

Ваше користування сайтом чи будь-яким програмним забезпеченням, послугами або матеріалами, доступними на сайті, здійснюється на ваш ризик.
Вся інформація стосовно конструкції, характеристик, дизайну, експлуатаційних якостей, розмірів, ваги, експлуатаційних витрат автомобілів є коректною на момент публікації. ТОВ «ОЛМАКС ГРУП» залишає за собою право змінювати специфікації й іншу інформацію про вироби без попереднього повідомлення. Кольори можуть відрізнятися від наведених на сайті. Помилки і пропуски допускаються.
Перелік обладнання автомобілів, зазначений на сайті, може відрізнятися від запропонованих в салоні, тому для уточнення інформації просимо звертатись до ТОВ «ОЛМАКС ГРУП».

ФАЙЛИ cookies

Користуючись веб-сайтом https://olmaks.ua, ви погоджуєтесь з наведеним нижче описом використання файлів Cookies та пов’язаною з ними обробкою даних. Ми ніколи не користуємося cookies-файлами сторонніх осіб або неперевіреними cookies-файлами

Ми приділяємо велику увагу захисту персональних даних. При відвідуванні Вами нашого веб-сайту наш веб-сервер зберігає файли cookies: найменування Вашого провайдера інтернет-послуг, найменування інтернет-сайту, з якого ви потрапили на наш веб-сайт, а також дату і тривалість Вашого відвідування. Коли Ви відвідуєте веб-сайт https://olmaks.ua, на вашому пристрої можуть зберігатися невеликі за обсягом файли Cookies для надання Вам повного обсягу функцій, полегшення користування онлайн-сервісом та оптимізації наших пропозицій. Ми використовуємо файли cookies Google Analytics, щоб зрозуміти, як відвідувачі приходять на наш сайт, переглядають або використовують його, виділити аспекти, в яких ми можемо вдосконалюватися, зокрема, навігація, покупки і маркетингові кампанії. Інформація, що зберігається в цих файлах cookies, не містить особисті дані, за якими може бути встановлена Ваша особистість. Ми оцінюємо зазначені дані лише в статистичних цілях і лише в анонімній формі. Для отримання додаткової інформації про cookies-файлах, використовуваних сервісом Google Analytics, Ви можете ознайомитися з інтернет-сайтом Google Code website.

Файли cookies, що збираються на нашому веб-сайті, є знеособленими, тому вони не вважаться персональними даними згідно чинного законодавства України.

У разі необхідності надання нам ваших персональних даних на нашому веб-сайті, ви будете проінформовані про ціль їх надання, а також у вас буде запитано згоду на їх обробку.
Якщо ви не бажаєте використовувати Cookies, ви можете заборонити їхнє зберігання на вашому пристрої, налаштувавши відповідні параметри в інтернет-браузері або застосувавши спеціальні параметри вимкнення. Зверніть увагу на те, що внаслідок цього функціональні можливості й обсяг наших пропозицій можуть бути обмежені.

Використання файлів Cookies допомогає веб-сайту https://olmaks.ua працювати краще.

Повідомлення про права та згода на обробку персональних даних

Згода на обробку персональних даних

Веб-сайт https://olmaks.ua безпосередньо не здійснює обробку персональних даних. Для користування веб-сайтом https://olmaks.ua не потрібно введення будь-яких відомостей (зокрема, ідентифікуючих) та/або здійснення реєстрації користувача, тощо.

Користуючись веб-сайтом https://olmaks.ua, Ви надаєте згоду Товариству з обмеженою відповідальністю «ОЛМАКС ГРУП” (надалі іменується – «Компанія») та/або його офіційним партнерам на обробку ваших персональних даних відповідно до сформульованої в цьому документі мети.

До складу персональних даних, що отримуються під час укладення договорів купівлі-продажу, договорів про надання послуг, інших правочинів з ТОВ «ОЛМАКС ГРУП» та/або з його офіційними партнерами, можуть входити: прізвище, ім’я, по-батькові, паспортні дані, контактний телефон, адреса електронної пошти, марка та модель автомобіля, номер кузова транспортного засобу (VIN номер), інші дані.

Персональні дані оброблятимуться з метою укладення та виконання правочинів, ініційованих Вами, реалізації прав та обов’язків сторін, що випливають з правочинів та/або вимог чинного законодавства, проведення тест-драйву, виконання інших ініційованих сторонами правочинів, забезпечення отримання гарантійного, післягарантійного та іншого обслуговування, замовлення запчастин та аксесуарів, фіксування історії замовлень та сервісного обслуговування, проведення заходів прямого/непрямого, маркетингу в т.ч. щодо моніторингу якості наданих Вам Компанією послуг, розгляду скарг та пропозицій, направлених Вами, забезпечення доведення до Вашого відома інформації, яка може Вас зацікавити для задоволення Ваших потреб, в т.ч. інформування Вас про акції Компанії, забезпечення реалізації інших сфер відносин та/або надання Вам додаткових супутніх послуг в межах укладених договорів, що вимагатимуть обробки персональних даних відносно Вас в силу дотримання вимог законодавства, умов договорів та/або інших правочинів, чи для реалізації прав, обов’язків і інтересів сторін.

Укладаючи договір купівлі-продажу та/або договір про надання послуг, а також укладаючи інші правочини з ТОВ «ОЛМАКС ГРУП» та/або з його офіційними партнерами, я засвідчую та гарантую, що:

– персональні дані про мене були надані Компанії добровільно, чим підтверджую правомірність їх отримання; надані персональні дані про мене є достовірними, а їх склад, обсяг, зміст відповідають вимогам законодавства та вищевказаній меті їх обробки та досягнутим між Сторонами домовленостям;

– Компанія має право здійснювати транскордонну передачу персональних даних про мене своїм партнерам відповідно до вказаної у документі мети без необхідності повідомлення мене про кожен випадок таких дій;

– Компанія як володілець бази персональних даних, до складу яких входять мої персональні дані, в праві відповідно до вимог чинного законодавства, а також укладених договорів передавати розпоряднику (-ам) бази персональних даних право на обробку останнім (-ми) персональних даних про мене, що входять до цієї бази персональних даних, в межах визначеної мети, а також делегувати частину своїх повноважень у сфері обробки персональних даних щодо мене, своїм партнерам;

– підтверджую, що Компанія та її партнери в дату підписання мною цього документу, належним чином повідомили мене про мої права, про мету збору та обробки персональних даних про мене, а також інформацію про місцезнаходження володільців, розпорядника та третіх осіб, яким можуть бути передані для обробки мої персональні дані;

– Компанія має право здійснювати передачу аудіо записів та інших файлів, що були отримані під час проведення заходів прямого/непрямого маркетингу та містять персональні дані про мене її партнерам без необхідності отримання додаткової згоди від мене на вчинення таких дій та без повідомлення мене про кожен випадок таких дій;

– Компанія та її партнери мають право обробляти персональні дані про мене безстроково.

Повідомлення про права

На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» повідомляємо, що у разі укладення з Вами правочинів персональні дані про Вас стають складовою частиною баз персональних даних ТОВ «ОЛМАКС ГРУП» (надалі – Компанія), а також можуть бути частиною бази даних офіційних партнерів ТОВ «ОЛМАКС ГРУП» (надалі – Партнери).
Метою отримання Ваших персональних даних є необхідність забезпечення в майбутньому реалізації прав та обов’язків як Ваших, так і Компанії та Партнерів, що випливають із Закону України «Про захист персональних даних», інших актів законодавства, укладеного з Вами договору чи ініційованого Вами правочину.
Повідомляємо, що Закон України «Про захист персональних даних» наділяє Вас правами, що дозволяють Вам:
1) знати про місцезнаходження вищевказаної бази персональних даних Компанії та Партнерів, яка містить персональні дані про Вас, її призначення та найменування, місцезнаходження Компанії, Партнерів, які є володільцями цієї бази, та місцезнаходження розпорядника цієї бази, або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим Вами особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані, що містяться у базі персональних даних;

3) на доступ до Ваших персональних даних, що містяться у вказаних базах персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються Ваші персональні дані у базі персональних даних, а також отримувати зміст Ваших персональних даних, які зберігаються;

5) пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних Компанією, офіційними партнерами та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) захищати Ваші персональні дані від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також захищати від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять Вашу честь, гідність та ділову репутацію;

8) звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

Вважаємо за необхідне повідомити Вам також, що персональні дані про Вас можуть бути передані відповідним органам або особам на підставах, передбачених законом, та/або в зв’язку з реалізацією прав та обов’язків у сфері відносин між нами чи у сферах інших відносин, що складатимуться відповідно до чинного законодавства України та/або умов договорів, укладених відповідно до закону, інших правочинів, і зокрема:
– податковим органам;
– органам та суб’єктам господарювання, які проводять чи проводитимуть перевірки Компанії, офіційного партнера, або реалізуватимуть вимоги закону чи умови договору, укладеного з Компанією, офіційним партнером відповідно до чинного законодавства України;
– іншим особам чи органам у сфері реалізації прав та обов’язків Вас як споживача, Компанії, офіційного партнера як володільців бази, до якої входять Ваші персональні дані.


заказать TEST-DRIVE Заказать звонок