Новини
06 Січня, 2021

На початку 2021 року Тесла анонсувала офіційний старт продажів Model Y китайського виробництва. На даний момент, клієнти можуть замовити електромобіль, вироблений на Tesla Giga Shanghai, в наступних комплектаціях: Model Y Long Range AWD і Model Y Performance.

Які оновлення отримала Model Y китайського виробництва? Серед найпомітніших апгрейдів электромобіля – нова центральна консоль з матовою обробкою, а також нова дверна панель з таким декором, як у торпедо. Декоративні елементи з дерева з’явилися не тільки на центральній панелі електромобіля, але і на дверях.

Крім візуально відчутних змін, Tesla Model Y отримала рульове колесо з підігрівом і посилену систему фільтрації повітря. Варто відзначити, що зміни в дизайні незабаром торкнуться електромобіля Model Y американської збірки, як це сталося з Tesla Model 3.

Минуло близько двох років з того часу, як Tesla почала будівництво Giga Shanghai в січні 2019 року. За цей період компанія завершила виробництво Model 3 (протягом року), а тепер і Model Y. Model Y є бестселером бренду в Північній Америці, однак в Європі ця машина поки не продається. Передбачається, що вона вийде на ринок, як тільки буде добудований завод Tesla в Берліні. Варто відзначити, що за багатьма оцінками саме китайські автомобілі Tesla перевершують американські за якістю збірки. Будівництво Tesla Giga Shanghai триває, можливо, через деякий час тут стартує виробництво ще однієї моделі Тесла.

Наступні статті:


замовити TEST-DRIVE Замовити дзвінок